Undervisning

Vi tilbyder undervisning i følgende:

Akustisk guitar

Vi skal bl.a. arbejde med akkorder og akkompagnement. Det er også muligt at lære klassisk guitar (nodelære).

Bas

Det er med musik som med pizza: Når bare bunden er god... Vi skal lægge en god bund i forskellige stilarter.

Blokfløjte

Blokfløjten er et smukt instrument med mange muligheder og et ideelt begynderinstrument. Vi kommer hurtigt til at spille små melodier, både klassisk og moderne musik, enten efter noder eller egen fantasi. Vi skal spille og synge sangene, skrive noder og rytmer, lytte og komponere vores egne melodier.

Elguitar

Akkorder, rytme, plektar-teknik, licks, solo, blues, rock og jazz, er stikord for nogle af de ting, vi kommer til at arbejde med.

Klassisk klaver

I undervisningen fokuseres på nodelæsning, teknik og rytmelære. Der spilles både klassisk og rytmisk klaver.

Rytmisk klaver

Undervisningen bliver primært rytmisk med fokusering på akkord og nodelæsning, samt træning af elevens “musikalske øre”.

Sang

Musik er en helhedsoplevelse og man synger med hele sit væsen. Vi vil hjælpe dig med at finde og frigøre dit eget udtryk ved hjælp af tekniske øvelser, bevægelse, drama og en masse andet sang-sjov! For både begyndere og øvede.

Trommer

Trommesættet bliver udgangspunktet i undervisningen. Ud fra individuelle behov og niveau, tilrettelægges undervisningen i de forskellige rytmer og stilarter.

Tværfløjte

Tværfløjten er et instrument, der kan bruges både til rytmisk og klassisk musik. Vi skal spille melodier, som du kender, seje riffs til sammenspil og komponere vores egne melodier. Vi skal lære teknikker og udforske de forskellige lyde og måder, man kan spille på en tværfløjte, lytte til musik, spille efter noder, lege med rytmer og improvisere.

Vi vil støtte en aktiv og kreativ hverdag for børn og voksne med musikken i fokus.

Musikundervisning for børn og voksne, hver for sig eller sammen.

Undervisningen foregår hovedsageligt i lokaler på Malling skole.

Læs mere