Rytmisk klaver

Underviser i klassisk og rytmisk klaver. Jeg har min musikfaglige ballast fra Musikvidenskab i Aarhus samt Vestervig Kirkemusikskole og har modtaget klaverundervisning af klassiske pianister som Alessandro Nobbio og Teddy Teirup samt den amerikanske jazzmusiker James Templeton. Har fungeret som organist og organistvikar i Christianskirken i Aarhus, Kristrup kirke ved Randers og kirker i Odders omegn. Har ledet børne- og ungdomskor og arrangeret kirkekoncerter. Sideløbende med mine musikalske aktiviteter producerer jeg film- og kunstinstallationer til gallerier, scener og festivaler.

Underviser i rytmisk og klassisk klaver, samt sang.Har studeret musikvidenskab (underviser linjen) og engelsk på Århus universitet.Er kirkesanger og synger og spiller i partybandet Audio feel! Er dirigent og korleder for Skødstrup-Løgten koret, og synger i Naura - en/et a cappella vokalgruppe/kor.

Jeg er 28 år og uddannet fra musikvidenskab Århus med en cand.mag i Musik, Lyd og Kommunikation. I MiM underviser jeg primært i klaver, men træder også til på andre instrumenter.Siden jeg var barn, har jeg dyrket musik på soloinstrumenter som klaver, trommer, bas, violin, saxofon, guitar, sang og alt hvad jeg har kunne opstøve. Jeg har ligeledes mange års erfaring i sammenspil og bandledelse samt en stor kærlighed for musikalsk skabende processer.Jeg har en kreativ og eksperimenterende tilgang til læring. Jeg tror på, at legen med instrumenterne i en struktureret ramme, giver de bedste forudsætninger for at holde fast i musiken og dyrke den på lang sigt!