Rytmisk klaver

Underviser i rytmisk og klassisk klaver, samt sang. Har studeret musikvidenskab (underviser linjen) og engelsk på Århus universitet. Er kirkesanger og synger og spiller i partybandet Audio feel!Er dirigent og korleder for Skødstrup-Løgten koret, og synger i Naura - en/et a cappella vokalgruppe/kor.

Underviser i tværfløjte, blokfløjte og klassisk klaver og rytmisk klaverJeg er uddannet i musik fra Aarhus Universitet. Jeg  har undervist i musik på højskole, og musikskole i mange år. Har spillet musik  fra jeg var helt lille. Først klassisk, senere i rock- og jazz band. Jeg spiller nu i et jazzband.

Læser Musikvidenskab på Århus Universitet, hvor bacheloren netop er afleveret. Har dyrket musikken siden barnsben og har et bredt kendskab til flere instrumenter, heriblandt klaver, sang, trommer, guitar og saxofon.Arbejder i øvrigt som kirkesanger i Riisskov Kirke og instruktor i faget ”Arrangement og Instrumentforståelse” for 1. årgang på Musikvidenskab på Århus Universitet. Spiller i fritiden med de to bands, Piotr (Keys og saxofon) og Old Man Trouble (trommer).