Bas

Underviser i rytmisk og klassisk klaver, samt sang.Har studeret musikvidenskab (underviser linjen) og engelsk på Århus universitet.Er kirkesanger og synger og spiller i partybandet Audio feel! Er dirigent og korleder for Skødstrup-Løgten koret, og synger i Naura - en/et a cappella vokalgruppe/kor.

Frederik Hou
Jeg startede med musik på trommer som 8-årig, men skiftede til guitar og bas som 13-årig - dog med guitar som hovedinstrument.Jeg har gået på Femmøller Efterskole, Aarhus Produktionsskoles musiklinje, samt taget et forløb på Frontsession, to gange. Sideløbende har jeg spillet i mange forskellige bands, med genrer som både Reggae, Rock, Pop, Hip-Hop, Disco og Funk, dels covers ellers især selvskrevet musik og spillet masser af livekoncerter.For mig er musik en fest man deler og mødes om!

Jeg startede med at spille trommer i 1992, og kort tid efter guitar, som nu er mit hovedinstrument.Jeg har min musikalske erfaring og teoretiske baggrund fra Frontsession Daghøjskole, Vestbirk Musikhøjskole, Det Benhårde Musikkursus i Århus, samt utallige spillejobs.Ved siden af min undervisning under Musik i Malling, driver jeg mit eget firma med lydstudie og musikundervisning. Til daglig passer jeg også min videreuddannelse som programmør.