Undervisere ved Musik i Malling


Underviser i klassisk og rytmisk klaver. Jeg har min musikfaglige ballast fra Musikvidenskab i Aarhus samt Vestervig Kirkemusikskole og har modtaget klaverundervisning af klassiske pianister som Alessandro Nobbio og Teddy Teirup samt den amerikanske jazzmusiker James Templeton. Har fungeret som organist og organistvikar i Christianskirken i Aarhus, Kristrup kirke ved Randers og kirker i Odders omegn. Har ledet børne- og ungdomskor og arrangeret kirkekoncerter. Sideløbende med mine musikalske aktiviteter producerer jeg film- og kunstinstallationer til gallerier, scener og festivaler.

Underviser i  sang - og er daglig leder af Musik i Malling.Har sunget i forskellige rock og jazz sammenhænge.Har undervist i sang og klaver på diverse musikskoler og dag- og aftenskoler samt i privatregi siden 1987.Bachelor i musikvidenskab fra Århus Universitet (1994).Cand. mag. i musikterapi ved Ålborg Universitet (2006).Arbejder til dagligt som musikterapeut i demensomsorgen.

Underviser i rytmisk og klassisk klaver, samt sang.Har studeret musikvidenskab (underviser linjen) og engelsk på Århus universitet.Er kirkesanger og synger og spiller i partybandet Audio feel! Er dirigent og korleder for Skødstrup-Løgten koret, og synger i Naura - en/et a cappella vokalgruppe/kor.

Jeg underviser i klaver – både rytmisk og klassisk.Jeg har en uddannelse som organist, som jeg er ved at fuldføre en overbygning til. Derudover har jeg også gennemført MGK og er kun et bachelorprojekt fra at kalde mig bachelor i musik fra Det Jyske Musikkonservatorium.Jeg har spillet klaver og selv modtaget undervisning siden 2014. Før det har jeg spillet rigtig meget på guitar, og nu bruger jeg så også en del tid på orgelbænken.Siden 2018 har jeg også undervist inden for hørelære, musikteori og -forståelse både privat og på musikskoler. Derudover har jeg erfaring som musikarrangør, komponist og korleder.

Frederik Hou
Jeg startede med musik på trommer som 8-årig, men skiftede til guitar og bas som 13-årig - dog med guitar som hovedinstrument.Jeg har gået på Femmøller Efterskole, Aarhus Produktionsskoles musiklinje, samt taget et forløb på Frontsession, to gange. Sideløbende har jeg spillet i mange forskellige bands, med genrer som både Reggae, Rock, Pop, Hip-Hop, Disco og Funk, dels covers ellers især selvskrevet musik og spillet masser af livekoncerter.For mig er musik en fest man deler og mødes om!

Jeg startede med at spille trommer i 1992, og kort tid efter guitar, som nu er mit hovedinstrument.Jeg har min musikalske erfaring og teoretiske baggrund fra Frontsession Daghøjskole, Vestbirk Musikhøjskole, Det Benhårde Musikkursus i Århus, samt utallige spillejobs.Ved siden af min undervisning under Musik i Malling, driver jeg mit eget firma med lydstudie og musikundervisning. Til daglig passer jeg også min videreuddannelse som programmør.

Studerer rytmisk trommer på MGK (musikalsk grundkursus) i Aarhus, og modtager ugentlig undervisning i sammenspil, hørelære og musikteori foruden trommer og klaver. Svend har undervist i trommer, klaver og sammenspil i ca. 5 år, og har været primus motor i mange bands bl.a. jazz, rock/pop og funk. Svend er for tiden bl. a. aktiv trommeslager i Aarhus Universitets Bigband, og spiller ofte koncerter i diverse mindre jazzkonstellationer. Svend har i over fem år modtaget trommeundervisning af Kristian Leth, og har fået lektioner af store internationale jazztrommeslagere i New York, herunder John Riley, Gregory Hutchinson og Jeff Hamilton.Med udgangspunkt i trommesættet vil eleven få kendskab til mange forskellige rytmer og stilarter samt en almen grooveforståelse, både som solist og i bandsammenhæng. Svend lægger vægt på trygge og kreative rammer i undervisningen, hvor der er plads til både at flyve og falde, så der opstår et lærerigt miljø, god energi og fremfor alt musik. 

Vi vil støtte en aktiv og kreativ hverdag for børn og voksne med musikken i fokus.

Musikundervisning for børn og voksne, hver for sig eller sammen.

Undervisningen foregår hovedsageligt i lokaler på Malling skole.

Læs mere