Undervisere ved Musik i Malling


Underviser i klassisk og rytmisk klaver. Jeg har min musikfaglige ballast fra Musikvidenskab i Aarhus samt Vestervig Kirkemusikskole og har modtaget klaverundervisning af klassiske pianister som Alessandro Nobbio og Teddy Teirup samt den amerikanske jazzmusiker James Templeton. Har fungeret som organist og organistvikar i Christianskirken i Aarhus, Kristrup kirke ved Randers og kirker i Odders omegn. Har ledet børne- og ungdomskor og arrangeret kirkekoncerter. Sideløbende med mine musikalske aktiviteter producerer jeg film- og kunstinstallationer til gallerier, scener og festivaler.

Underviser i  sang - og er daglig leder af Musik i Malling.Har sunget i forskellige rock og jazz sammenhænge.Har undervist i sang og klaver på diverse musikskoler og dag- og aftenskoler samt i privatregi siden 1987.Bachelor i musikvidenskab fra Århus Universitet (1994).Cand. mag. i musikterapi ved Ålborg Universitet (2006).Arbejder til dagligt som musikterapeut i demensomsorgen.

Underviser i rytmisk og klassisk klaver, samt sang. Har studeret musikvidenskab (underviser linjen) og engelsk på Århus universitet. Er kirkesanger og synger og spiller i partybandet Audio feel!Er dirigent og korleder for Skødstrup-Løgten koret, og synger i Naura - en/et a cappella vokalgruppe/kor.

Jarl Strømfeldt Petersen
Underviser i Guitar og bas hos Musik i Malling. Jeg har spillet guitar i 16 år heraf 8 år som optrædende professionel. Jeg har spillet i nogle forskellige orkestre, alt fra blues, country, rock, jazz og reggae.Derudover har jeg i 12 år fået privat undervisning af Knud Møller samt Per Christian Frost. I øjeblikket spiller jeg med i nogle forskellige orkestre, alt fra blues, country, rock, jazz og reggae.

Jeg startede med at spille trommer i 1992, og kort tid efter guitar, som nu er mit hovedinstrument.Jeg har min musikalske erfaring og teoretiske baggrund fra Frontsession Daghøjskole, Vestbirk Musikhøjskole, Det Benhårde Musikkursus i Århus, samt utallige spillejobs.Ved siden af min undervisning under Musik i Malling, driver jeg mit eget firma med lydstudie og musikundervisning. Til daglig passer jeg også min videreuddannelse som programmør.

Læser Musikvidenskab på Århus Universitet, hvor bacheloren netop er afleveret. Har dyrket musikken siden barnsben og har et bredt kendskab til flere instrumenter, heriblandt klaver, sang, trommer, guitar og saxofon.Arbejder i øvrigt som kirkesanger i Riisskov Kirke og instruktor i faget ”Arrangement og Instrumentforståelse” for 1. årgang på Musikvidenskab på Århus Universitet. Spiller i fritiden med de to bands, Piotr (Keys og saxofon) og Old Man Trouble (trommer).

Studerer rytmisk trommer på MGK (musikalsk grundkursus) i Aarhus, og modtager ugentlig undervisning i sammenspil, hørelære og musikteori foruden trommer og klaver. Har været primus motor i mange bands bl.a. jazz, rock/pop og funk og er for tiden aktiv trommeslager i Aarhus Universitets Bigband for andet år i træk. Svend har i over fem år modtaget trommeundervisning af Kristian Leth, og har fået lektioner af store internationale jazztrommeslagere i New York, herunder John Riley og Gregory Hutchinson. Med udgangspunkt i trommesættet vil eleven få kendskab til mange forskellige rytmer og stilarter samt en almen grooveforståelse, både som solist og i bandsammenhæng. Svend lægger vægt på trygge og kreative rammer i undervisningen, hvor der er plads til både at flyve og falde, så der opstår et lærerigt miljø, god energi og fremfor alt musik. 

Vi vil støtte en aktiv og kreativ hverdag for børn og voksne med musikken i fokus.

Musikundervisning for børn og voksne, hver for sig eller sammen.

Undervisningen foregår hovedsageligt i lokaler på Malling skole.

Læs mere