Undervisere ved Musik i Malling


Underviser i klassisk og rytmisk klaver. Jeg har min musikfaglige ballast fra Musikvidenskab i Aarhus samt Vestervig Kirkemusikskole og har modtaget klaverundervisning af klassiske pianister som Alessandro Nobbio og Teddy Teirup samt den amerikanske jazzmusiker James Templeton. Har fungeret som organist og organistvikar i Christianskirken i Aarhus, Kristrup kirke ved Randers og kirker i Odders omegn. Har ledet børne- og ungdomskor og arrangeret kirkekoncerter. Sideløbende med mine musikalske aktiviteter producerer jeg film- og kunstinstallationer til gallerier, scener og festivaler.

Underviser i  sang - og er daglig leder af Musik i Malling.Har sunget i forskellige rock og jazz sammenhænge.Har undervist i sang og klaver på diverse musikskoler og dag- og aftenskoler samt i privatregi siden 1987.Bachelor i musikvidenskab fra Aarhus Universitet (1994).Cand. mag. i musikterapi ved Ålborg Universitet (2006).Arbejder til dagligt som musikterapeut i demensomsorgen.

Underviser i rytmisk og klassisk klaver, samt sang.Har studeret musikvidenskab (underviser linjen) og engelsk på Århus universitet.Er kirkesanger og synger og spiller i partybandet Audio feel! Er dirigent og korleder for Skødstrup-Løgten koret, og synger i Naura - en/et a cappella vokalgruppe/kor.

Jeg startede med at spille trommer i 1992, og kort tid efter guitar, som nu er mit hovedinstrument.Jeg har min musikalske erfaring og teoretiske baggrund fra Frontsession Daghøjskole, Vestbirk Musikhøjskole, Det Benhårde Musikkursus i Århus, samt utallige spillejobs.Ved siden af min undervisning under Musik i Malling, driver jeg mit eget firma med lydstudie og musikundervisning. Til daglig passer jeg også min videreuddannelse som programmør.

Jeg underviser i trommer og diverse slagtøj. Jeg har min erfaring fra Aarhus Musikskole, musiklinjen på gymnasiet og Byhøjskolen Frontsession. Jeg spiller i forskellige musik konstellationer indenfor bl.a jazz, funk, pop, rock og andre genrer. Ved siden af musikken arbejder jeg som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Jeg elsker at lære fra mig og give unge spirende musikere muligheden for at have musikken i deres liv.

Musik og sang er jeg vokset op med i mit barndomshjem og jeg har spillet siden jeg var helt lille. Jeg startede som marchtrommeslager i Oddergarden og hæv senere fat i guitaren, da den talte til mig på en helt speciel måde. Klaveret er også et instrument jeg har tilbragt mange timer ved. Jeg har modtaget undervisning på musikskoler, talentforløb og gør det stadig på MGK-Ø. Derudover har jeg undervist privat og på Randers Lilleskole, hvor jeg har lært meget om undervisningsfaget. Jeg gør selv meget ud af at spille med andre musikere i forskellige bands, og øve mig i at være tilstede i den musik jeg skaber. Dét er en af mine kerneværdier ved musik - at skabe og være i nuet.  

Vi vil støtte en aktiv og kreativ hverdag for børn og voksne med musikken i fokus.

Musikundervisning for børn og voksne, hver for sig eller sammen.

Undervisningen foregår hovedsageligt i lokaler på Malling skole.

Læs mere