Undervisere ved Musik i Malling

Underviser i klassisk og rytmisk klaver. Jeg har min musikfaglige ballast fra Musikvidenskab i Aarhus samt Vestervig Kirkemusikskole og har modtaget klaverundervisning af klassiske pianister som Alessandro Nobbio og Teddy Teirup samt den amerikanske jazzmusiker James Templeton. Har fungeret som organist og organistvikar i Christianskirken i Aarhus, Kristrup kirke ved Randers og kirker i Odders omegn. Har ledet børne- og ungdomskor og arrangeret kirkekoncerter. Sideløbende med mine musikalske aktiviteter producerer jeg film- og kunstinstallationer til gallerier, scener og festivaler.

Underviser i rytmisk og klassisk klaver, samt sang.Har studeret musikvidenskab (underviser linjen) og engelsk på Århus universitet.Er kirkesanger og synger og spiller i partybandet Audio feel! Er dirigent og korleder for Skødstrup-Løgten koret, og synger i Naura - en/et a cappella vokalgruppe/kor.

Jeg underviser i klaver – både rytmisk og klassisk.Jeg har en uddannelse som organist, som jeg er ved at fuldføre en overbygning til. Derudover har jeg også gennemført MGK og er kun et bachelorprojekt fra at kalde mig bachelor i musik fra Det Jyske Musikkonservatorium.Jeg har spillet klaver og selv modtaget undervisning siden 2014. Før det har jeg spillet rigtig meget på guitar, og nu bruger jeg så også en del tid på orgelbænken.Siden 2018 har jeg også undervist inden for hørelære, musikteori og -forståelse både privat og på musikskoler. Derudover har jeg erfaring som musikarrangør, komponist og korleder.

Vi vil støtte en aktiv og kreativ hverdag for børn og voksne med musikken i fokus.

Musikundervisning for børn og voksne, hver for sig eller sammen.

Undervisningen foregår hovedsageligt i lokaler på Malling skole.

Læs mere