Undervisere ved Musik i Malling

Jarl Strømfeldt Petersen
Underviser i Guitar og bas hos Musik i Malling. Jeg har spillet guitar i 16 år heraf 8 år som optrædende professionel. Jeg har spillet i nogle forskellige orkestre, alt fra blues, country, rock, jazz og reggae.Derudover har jeg i 12 år fået privat undervisning af Knud Møller samt Per Christian Frost. I øjeblikket spiller jeg med i nogle forskellige orkestre, alt fra blues, country, rock, jazz og reggae.

Jeg startede med at spille trommer i 1992, og kort tid efter guitar, som nu er mit hovedinstrument.Jeg har min musikalske erfaring og teoretiske baggrund fra Frontsession Daghøjskole, Vestbirk Musikhøjskole, Det Benhårde Musikkursus i Århus, samt utallige spillejobs.Ved siden af min undervisning under Musik i Malling, driver jeg mit eget firma med lydstudie og musikundervisning. Til daglig passer jeg også min videreuddannelse som programmør.

Har studeret musikterapi ved Ålborg Universitet i 4 år.Ansat i 4 år som komponist, tekstforfatter og studieteknikker ved HitHouse, ungdomshuset i Aalborg.Har været primus motor og "kaptajn" i diverse bands.

Vi vil støtte en aktiv og kreativ hverdag for børn og voksne med musikken i fokus.

Musikundervisning for børn og voksne, hver for sig eller sammen.

Undervisningen foregår hovedsageligt i lokaler på Malling skole.

Læs mere