Undervisere ved Musik i Malling

Underviser i rytmisk og klassisk klaver, samt sang.Har studeret musikvidenskab (underviser linjen) og engelsk på Århus universitet.Er kirkesanger og synger og spiller i partybandet Audio feel! Er dirigent og korleder for Skødstrup-Løgten koret, og synger i Naura - en/et a cappella vokalgruppe/kor.

Frederik Hou
Jeg startede med musik på trommer som 8-årig, men skiftede til guitar og bas som 13-årig - dog med guitar som hovedinstrument.Jeg har gået på Femmøller Efterskole, Aarhus Produktionsskoles musiklinje, samt taget et forløb på Frontsession, to gange. Sideløbende har jeg spillet i mange forskellige bands, med genrer som både Reggae, Rock, Pop, Hip-Hop, Disco og Funk, dels covers ellers især selvskrevet musik og spillet masser af livekoncerter.For mig er musik en fest man deler og mødes om!

Jeg startede med at spille trommer i 1992, og kort tid efter guitar, som nu er mit hovedinstrument.Jeg har min musikalske erfaring og teoretiske baggrund fra Frontsession Daghøjskole, Vestbirk Musikhøjskole, Det Benhårde Musikkursus i Århus, samt utallige spillejobs.Ved siden af min undervisning under Musik i Malling, driver jeg mit eget firma med lydstudie og musikundervisning. Til daglig passer jeg også min videreuddannelse som programmør.

Vi vil støtte en aktiv og kreativ hverdag for børn og voksne med musikken i fokus.

Musikundervisning for børn og voksne, hver for sig eller sammen.

Undervisningen foregår hovedsageligt i lokaler på Malling skole.

Læs mere