Undervisere ved Musik i Malling

Underviser i klassisk og rytmisk klaver. Jeg har min musikfaglige ballast fra Musikvidenskab i Aarhus samt Vestervig Kirkemusikskole og har modtaget klaverundervisning af klassiske pianister som Alessandro Nobbio og Teddy Teirup samt den amerikanske jazzmusiker James Templeton. Har fungeret som organist og organistvikar i Christianskirken i Aarhus, Kristrup kirke ved Randers og kirker i Odders omegn. Har ledet børne- og ungdomskor og arrangeret kirkekoncerter. Sideløbende med mine musikalske aktiviteter producerer jeg film- og kunstinstallationer til gallerier, scener og festivaler.

Underviser i rytmisk og klassisk klaver, samt sang.Har studeret musikvidenskab (underviser linjen) og engelsk på Århus universitet.Er kirkesanger og synger og spiller i partybandet Audio feel! Er dirigent og korleder for Skødstrup-Løgten koret, og synger i Naura - en/et a cappella vokalgruppe/kor.

Læser Musikvidenskab på Århus Universitet, hvor bacheloren netop er afleveret. Har dyrket musikken siden barnsben og har et bredt kendskab til flere instrumenter, heriblandt klaver, sang, trommer, guitar og saxofon.Arbejder i øvrigt som kirkesanger i Riisskov Kirke og instruktor i faget ”Arrangement og Instrumentforståelse” for 1. årgang på Musikvidenskab på Århus Universitet. Spiller i fritiden med de to bands, Piotr (Keys og saxofon) og Old Man Trouble (trommer).

Vi vil støtte en aktiv og kreativ hverdag for børn og voksne med musikken i fokus.

Musikundervisning for børn og voksne, hver for sig eller sammen.

Undervisningen foregår hovedsageligt i lokaler på Malling skole.

Læs mere